2012. február 15., szerda

10 ötlet: falfaktúrák, faldekorációk, falpanelek

Egy szoba hangulatát nagyban befolyásolja a fal megjelenése, szine, struktúrája. Ha csak 1 falat teszünk hangsúlyossá, már az teljesen más karaktert tud adni a helyiségnek.  
Ha nem egyszerű falfestést, vagy tapétázást szeretnél, mit tehetsz még?

A teljes cikk a DettyDesign oldalon olvasható. 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az összeállitás. Szeretném megkérdezni, hogy Te egy kis szobában milyen módon emelnéd ki az ágy fejvég falát?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Kérdés persze, hogy mennyire kicsi az a helység, egyszerű, gyors megoldást szeretnél-e, milyen a stilusa a szobának.
      Ha tényleg kicsi a helység és mondjuk szeretnél valamiféle budoár jellegű hangulatot adni neki, akkor lehet puha függönyt elhelyezni oda, lehet mintás, szobához illő tapétával kiemelni. Lehet az ágyvéget megnövelni, dekorativ módon bevonni anyaggal és pl: steppelni. Vagy gyönyörű képekkel disziteni a plafonon spotokkal megvilágitani.
      Ha több hely van, gipszkarton előtétfalat húzva, benne megvilágitott falfülkék elhelyezésével tárolófelületet is nyerhetsz, ez nagyon hangulatos is lehet.
      De természetesen rengeteg megoldás létezik, ha pontosabb képet kaphatnék a szobáról, személyreszabottabb lehetne a válaszom is. :)

      Törlés